Zonnetenten


Op- en afrolbare zonnetent, te verkrijgen met of zonder bescherming of een hermetisch gesloten kast. Bediening met afneembare draaistok of elektrische aandrijving. Kan eventueel automatisch bediend worden. Standaard leverbaar in SX29 ACRYLIC® ,keuze uit 256 verschillende kleuren, effen of gestreept.


Markiezen


Vaste decoratieve zonwering. Bekleding met PVC Benovalack® of met SX29 ACRYLIC®. Kan eveneens ophaalbaar gemaakt worden voor professioneel gebruik voor winkeliers en handelszaken.


Screens


Vertikale buitenzonwering te plaatsen voor het raam of elke andere vertikale glaswand. Bediening langs buiten of binnen. Handbediend met afneembare draaistang of elektrische bediening met verschillende automatisatiemogelijkheden.Het screendoek van Helioscreen® is gemaakt van glasvezel, omhuld met kunststof en gekleurd in de massa. Het weert tot 90% van de warmtestraling, zonder de uitkijkmogelijkheden te belemmeren.


Verandasun


Zonwering te plaatsen op een glazen dakbedekking (veranda's). De aandrijving gebeurt via een motor. Wind-en zonautomaat zijn mogelijk. Bekleding met SX29 ACRYLIC® of Helioscreen® of Soltis®.